< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220129893951863&ev=PageView&noscript=1" />

Krijg je energie van het helpen van onze grootste Private Label klanten en is jouw organisatorisch vermogen on point? Ben jij pro-actief, een echte teamplayer maar werk je ook goed zelfstandig? Ben jij iemand die de wens van de klant écht begrijpt en kunt vertalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieomschrijving


Wij zijn op zoek naar een accountmanager binnendienst voor onze private label afdeling. Je bent in deze functie onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het actief benaderen van potentiële nieuwe klanten in binnen- en buitenland;
 • Het onderhouden en optimaliseren van relaties met bestaande klanten;
 • Volgen van trends in de markt;
 • Uitwerken van binnenkomende orders naar wens van de klant;
 • Opstellen van offertes en facturen;
 • Bewaken van de voortgang over de uitgebrachte offertes en lopende orders:
 • Ondersteunen van andere verkopers;
 • Het optimaliseren van het logistieke interne proces.


Wat verwachten we van jou?


 • Hbo werk- en denkniveau verkregen door middel van opleiding en/of werkervaring;
 • Affiniteit met sieraden en accessoires;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede vaardigheden met het Officepakket, voornamelijk Excel;
 • Ervaring in een soortgelijke functie in de B2B-branche is een pre;
 • Verder ben je enthousiast, zelfstandig, werk je zeer gestructureerd, ben je stressbestendig en oplossingsgericht;
 • Bij voorkeur woon je in de buurt van Ede.


Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Meer informatie over ons bedrijf en de producten kun je vinden op https://nl.yehwang.com


Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie in de fashion branche en binnen een klein gezellig team dat je met open armen verwelkomt. Daarnaast krijg je 30% korting op ons gehele assortiment en worden er jaarlijks gezellige borrels georganiseerd. Stuur je CV met motivatie naar info@yehwang.com o.v.v. vacature accountmanager binnendienst. Indien je bent geselecteerd ontvang je van ons een uitnodiging.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij:

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar een HR specialist die alles wat people & culture betreft gaat opzetten en oppakken. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com


Functieomschrijving:

In onze vestigingen in Nederland werken er in totaal zo’n 25 mensen en wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Als HR specialist zal jij het aanspreekpunt zijn voor al onze collega’s. Je draagt er mede zorg voor dat er een heldere visie op de cultuur binnen ons bedrijf wordt geformuleerd. Daarnaast zorg je ervoor dat alle collega’s zich door middel van door jou zelf te initiëren trainingen en sessies kunnen vinden in deze cultuur. Dit met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren en om ervoor te zorgen dat iedereen voor ogen houdt wat ons gezamenlijk doel is. Ook draag jij er mede zorg voor dat iedereen met plezier naar het werk gaat en gemotiveerd blijft. Wanneer er nieuwe collega’s worden aangetrokken zal jij verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de vacatures, het screenen van de kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Ook het opstellen van de contracten zal je op je nemen.

De rol van HR adviseur is nieuw binnen Yehwang en daardoor zul je veel vrijheid hebben om deze afdeling binnen Yehwang vorm te geven.


Wat verwachten wij van je?

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen HR en hebt een duidelijke visie op HR.

- Je gelooft in het verbinden, motiveren en inspireren van mensen.

- Je staat sterk in je schoenen en weet ieders belangen en goed te vertegenwoordigen.

- Je bent in staat theorie en ideeën om te zetten naar de praktijk.

- Je hebt kennis van wettelijke en maatschappelijke regelgeving op het gebied van personeel of weet hoe je deze informatie kunt achterhalen.

- Ja hebt ervaring met het opzetten van pensioenplannen en het begeleiden van teambuildings.

- Je bent pro-actief en komt zelf met initiatieven om het HR beleid, de interne samenwerking en interne communicatie te verbeteren.

Wij bieden:

Een functie voor 16 – 40 uur per week , vaste werktijden van 9:00-17:30 van maandag tot vrijdag, 30% korting op onze producten, tweewekelijkse vrijmibo's (wanneer corona het weer toelaat) en een leuk team dat je verwelkomt!

Heb je interesse, stuur ons dan je motivatiebrief en c.v. via info@yehwang.com

Geef in je brief graag ook je salarisindicatie en hoeveel uren je wilt werken aan.

Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en met name de laatste jaren maken we een enorme groei door. Wij zijn op zoek naar een SEA specialist met ervaring op het gebied van Facebook ads die ons marketing team komt versterken. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com

Ons hoofdkantoor zit in Ede en we hebben ook verschillende kantoren in China.

Wie zoeken wij?

Voor onze markting afdeling zoeken wij een specialist op het gebied van digital en social advertising die met name de advertenties op Google en Facebook gaat managen. Je weet hoe je maximaal rendement kunt halen uit advertentiebudgetten en hoe campagnes ingezet moeten worden om zo effectief mogelijk te zijn.

Je bent creatief, nauwkeurig en proactief en kan zelfstandig werken, je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een commerciële en klantgerichte houding. Het is een uitdagende en gevarieerde functie waar veel verantwoordelijkheid bij hoort.

Wat ga je doen?

· Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten, monitoren en verbeteren van zoekmachine advertentie campagnes en social advertising campagnes.

· Optimalisatie van Google Analytics inrichting.

· Opstarten van Facebook ads en het hiervan monitoren en optimaliseren.

· Opstellen en uitvoeren van online strategieën.

· Verhogen van traffic en conversies.

Wat verwachten wij van je?

 • 2 a 3 jaar ervaring op het gebied van SEA en social advertising.
 • Uitgebreide ervaring met Google Analytics, Google Ads manager, Google Tag manager en Facebook Business manager.
 • HBO werk en denkniveau.
 • Je kan op operationeel niveau en op strategisch niveau werken.
 • Hands-on mentaliteit, flexibel, zelfredzaam en communicatief vaardig.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Eventuele kennis van de Spaanse, Franse en/of Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

· Per direct een fulltime functie (32 uur per week is ook mogelijk maar 40 uur heeft onze voorkeur).

· Een jong en groeiend team dat staat te springen om je te ontmoeten.

· Mogelijkheid om door te groeien samen met het bedrijf.

· Tweemaandelijkse vrijdagmiddagborrels (als corona het weer toelaat)

· 30% korting op al onze producten

Enthousiast geworden? Stuur je cv met motivatie en salarisindicatie o.v.v. SEA specialist naar info@yehwang.com. Zonder motivatie of cv wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Ben jij gek op fashion, gaat jouw hart sneller kloppen van social media en weet jij alles van SEO? Dan ben jij misschien wel de Digital marketeer die wij zoeken!

Digital marketeer

Voor onze marketingafdeling zoeken wij een Digital marketeer die klaar is voor de volgende stap in zijn/haar carrière. In deze rol draag jij bij aan de branding van het merk Yehwang en vertaal je de algemene campagne planning naar een relevante planning voor de organische en betaalde posts op onze social mediakanalen. Ook trek jij de kar voor onze maandelijkse livestreams. Daarnaast weet jij alles van SEO en ben jij in charge om onze website volledig te optimaliseren en beter vindbaar te maken. Natuurlijk kunnen in een fashionbedrijf foto- en videoshoots niet ontbreken en omdat we een klein, hecht team zijn, word jij ook regelmatig uitgenodigd om met deze shootdagen mee te gaan. Het is een uitdagende en gevarieerde functie waar een fijne portie verantwoordelijkheid bij hoort.

Over Yehwang

Yehwang Product Imports International is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires. Sinds 2002 zijn wij gevestigd in Ede en inmiddels zijn we één van de grootste B2B fashion groothandelaren in Nederland geworden. Loop een willekeurige sieraden- of kledingwinkel binnen en onze items zijn hier zeer waarschijnlijk te vinden!

Yehwang heeft meer dan 89.000 trouwe klanten wereldwijd en we verzenden naar meer dan 50 verschillende landen. Onze visie is om trendy producten tegen aantrekkelijke prijzen en perfecte service aan al onze klanten te bieden.

Dit ben jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring op het gebied van (internationale) marketing en/of communicatie
 • Kennis van het Adobe pakket (Photoshop & InDesign)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Eventuele kennis van de Duitse, Spaanse, Franse, Italiaanse of Turkse taal is een pré
 • Aantoonbare kennis en ervaring met SEO en Social Media advertising
 • Je signaleert ontwikkelingen op het gebied van marketing en past deze toe
 • Je kan op creatieve wijze een boodschap overbrengen
 • Je hebt een commerciële en klantgerichte houding
 • Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit
 • Je vindt het leuk om in een team te werken, maar ook zelfstandig aan de slag te gaan
 • Je staat sterk in je schoenen en gaat een discussie niet uit de weg

Dit bieden wij

 • Per direct een uitdagende functie voor 32 – 40 uur per week
 • Een marktconform salaris
 • De mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf
 • Een jong en hecht team om je heen
 • 30% korting op al onze producten
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrels

About us

Yehwang is a wholesaler of jewelry, accessories and clothing. Our head office is located in Ede. We have a showroom at the World Fashion Centre in Amsterdam and we have a few offices in China. Our company was founded in 2002 and in recent years we have experienced huge growth. We are looking for a German speaking customer service employee who will service our DACH region customers. For more information about our company, please visit https://de.yehwang.com


Who are we looking for

We are looking for a proactive and energetic customer service representative who puts customers first. You help customers with the various questions they have about our products. You ensure that you provide them with the correct information. These can be very different questions, from delivery times and backorders to returns and problems with ordering. In addition, you will proactively approach the larger customers yourself. You keep an eye on the customer's sales behavior and based on that you make targeted product proposals. In addition, you keep the customer well informed of the expected incoming products. Simple administrative work is involved as well. In short, a very varied and challenging position with plenty of room to show own initiative.


Requirements:

· You are a native German speaker and your English and/or Dutch is near native level.

· We’d be very happy if you have affinity with or experience with marketing.

· You have excellent communication skills.

· You are very organized and can work across departments.

· You are patient and solution-oriented. Making customers happy is what drives you.

· You are assertive and a real multi-tasker.

· You are social and collegial and are always willing to help out.


What do we offer

A full-time position for 32-40 hours/week within a young, energetic team; a challenging new position within the company and a nice discount on all our products. Is this exactly what you are looking for? Then send your resume with a motivation letter to info@yehwang.com. Your application will not be considered without motivation letter.

Email: helpdesk@yehwangglobal.com
Monday through Friday, 9:30 - 18:30
APP
DOWNLOAD APP TO ENJOY A €5 VOUCHER
€5
DISCOUNT
Android
iPhone
Yehwang uses cookies and similar techniques. We use these cookies to make shopping easy for you. With these cookies we and third parties can monitor your internet behavior within and possibly also outside our website. This allows us and third parties to adapt advertisements and other content to your interests. By continuing to browse the website you agree to our use of cookies. Would you like to know more about this or change your cookie settings?Then read our privacy policy.
OK